Plankvaardig Logo Wit

Voor fantastische voorstellingen en kunst presentaties van jong talent!

Nieuw korte-film festival op 19 mei in Leiden

Op 19 mei vindt de eerste editie plaats van het MFFP (Micro Film Festival Plankvaardig) in Theater De Generator (Middelstegracht 36 in Leiden). Dit festival is georganiseerd door Stichting Platform Plankvaardig. Deze stichting steunt kunstenaars in het realiseren van hun projecten, waaronder de film ‘Moe’ die ook vertoond wordt op het festival. De inloop is vanaf 19.30 en de eerste film start om 19.45 uur. Tussen de filmvertoningen door zijn er Q&A’s met de makers van de films en na afloop is er tijd voor een drankje met muziek. Op het programma staan drie korte films van jonge makers:

Kaarten zijn 7,50,- per stuk en verkrijgbaar aan de zaal. Volg het filmfestival op Instagram: moe.de.film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *