Plankvaardig Logo Wit

Voor fantastische voorstellingen en kunst presentaties van jong talent!

Mara van der Kamp – Voorzitter

 

Mara is de voorzitter van Stichting Platform Plankvaardig. Mara heeft een achtergrond in communicatie en ontwikkelingswerk en is vaker actief als vrijwilliger. Als onderdeel van het bestuur van Plankvaardig hoopt ze processen te kunnen stroomlijnen om zo jonge kunstenaars niet alleen te helpen bij een eenmalig project, maar ze de hulpmiddelen te geven waarmee ze ook in de toekomst het meeste uit hun kunst kunnen halen. Naast haar inzet voor Plankvaardig is Mara werkzaam bij een internationale non-profit organisatie.

Tom Skidmore – Penningmeester

Na zijn verhuizing naar Nederland in 1997 werkte Tom als project manager in IT development and sales. Sinds 2019 werkt hij mee aan zowel amateur als professionele film- en televisieprojecten, voornamelijk als Production assistant, First assistant Director, Production Manager en Post Production Supervisor. In 2021-2022 werkte Tom voor het eerst samen met Stichting Platform Plankvaardig als producent van de korte film Moe (Worn out). Die samenwerking was zo prettig dat Tom sinds november 2022 is gestart als penningmeester voor Stichting Platform Plankvaardig.

Bas van Barnau Sythoff – Secretaris
Bas von Barnau Sythoff is in het dagelijks leven Sales Director bij IT bedrijf KeyTalk. Via zijn echtgenote Ita de Hes (projectleider en fondsenwerver bij Platform Plankvaardig) kwam hij in aanraking met het culturele werkveld. Sinds 2021 is hij secretaries van de stichting en geniet als cultuurliefhebber vanuit die functie van alle projecten die de stichting ten uitvoering brengt.

Ita de Hes – Projectleider en Fondsenwerving


Ita de Hes is haar hele werkende leven actief in het culturele werkveld. Zij heeft verschillende functies bekleed waaronder hoofd afdeling kunsten bij BplusC, producent van de korte film Moe en thans zakelijk leider van Theater De Generator. Ita kan zich nog goed herinneren dat zij als klein meisje mee werd genomen naar ballet en opera. Het zaadje dat toen is geplant groeide uit tot een levenslange passie voor cultuur. Met haar inzet voor Platform Plankvaardig wil zij graag makers ondersteunen bij het realiseren van hun culturele projecten.